Tanulás tanítás, korrepetálás, megoldás a tanulási problémákraAlkalmazott Oktatástan
Annyit mondanék, hogy hét tantárgyból sikerült javítanom. De ebből nem csak annyi a tanulság, hogy most jobb lesz a bizim, hanem az, hogy e /szerintem/ remek tanfolyam segítségével nem vágtam be a sarokba a könyvet az első mondat után, hanem tudtam megfelelően orvosolni a problémámat.”
K.M.Z. 8. osztály


Neked hogy megy a tanulás?
Kattints a magadra / kattintson a tanulójára legjellemzőbb képfeliratra!
görnyedt -- unott
mérges - - mintha forogna vele a világ
fáj a feje - - élettelen
üres a feje - - zavarodott
fáradt - - mintha ott sem lenne>Tovább a tanulás akadályaira, melyek magyarázatot adnak a nehézségek, tanulási rendellenességek és a nehezen kezelhető tanulók okaira.Az oldal anyagaira való hivatkozás a megfelelő forrásmegjelöléssel lehetséges: Forrás Tanulócsoport


© 2008- Forrás Tanulócsoport. Minden jog fenntartva. Az Alkalmazott Oktatástan és az Alkalmazott Oktatástan logo bejegyzett védjegy és szolgáltatási jegy, melyek az Association for Better Living and Education International (Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért) tulajdonában vannak, használatuk annak engedélyével történik.
Készült az SHP honlap és webáruházkészítő rendszer használatával: www.shp.huSzeretnék több információt
Klikk ide!
Keresés a honlapon


Adatvédelmi nyilatkozat


„Ez a tanfolyam sokat segített nekem a tanulásban. Segített megérteni a tanulás akadályait és annak kikerülését. Megtanultam tanulni. Ráadásul még élveztem is. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!”
F. B. Gyula, általános iskolás


„Négy héttel ezelőtt meg sem mertem volna szólalni angolul, noha a tanulás előtt már rendelkeztem egy szókinccsel.
Ma hamarabb jutnak bizonyos szavak eszembe angolul, mint németül, amit már 10 éve beszélek, és mindezt négy hét alatt!
A tanulás harmadik hetében magam mögött tudhattam egy sikeres felvételi elbeszélgetést angolul egy angollal."
F. Gergely


„Már ott tartottam, hogy elkezdem módszeresen miszlikbe tépni az egész könyvet. De folytattam a szótisztázást. Erre rá egy félórára elkezdett csillapodni a hangulat és a végén teljesen nagyon jól lettem. Rég éreztem magam ilyen jól tanulás közben vagy után. Ja és a könyvem is megúszta.”
G. Richárd, egyetemista


„A Herman Ottó Gimiben angolon 6. lettem és a 30 pontos szóbelire 28 pontot kaptam. Az Avasi Gimiben 7. lettem. A Kossuthban 1. lettem. A Diósgyőri Gimiben 2. lettem és én írtam a legjobb angol tesztet az iskolában. A Zrínyiben a szóbelimre maximális pontot kaptam.”
P. Zsófia, 8. osztályos felvételi eredményei


>Könyvmegrendelés

>Nyelvtan csomag


Alapvető szövegértési képesség mérést végeztek Miskolcon, amiben 33 Általános Iskola 5. osztályos tanulói vettek részt 1369-en. A felmérés alapján a tanulók
„59 %-os átlagteljesítményt nyújtottak
a feladatlap megoldása során, amely eredményt az elfogadható középszintbe sorolhatjuk. Négy iskola közelítette meg (de nem érte el!) a jó szintet (68-71%), és öt iskola nem érte el az elfogadható szintet.”

„Elgondolkodtató, mennyire nem hasznosul a befektetett tanári munka sem az ismeretek, sem a készségek tekintetében. … Annak pedig nem sok értelme van, hogy a tanár tanít, miközben a tanuló már alig érti mindazt, amit átadni szeretnének neki. A Tanítási-tanulási folyamatban mégis a diák a legfontosabb, akit művelt, szövegértő, tudását rugalmasan felhasználni, kezelni tudó emberré kéne nevelni.” (Miskolci Pedagógus 41. szám 2006. december)


„Ez a tanfolyam lehetővé tette számomra a gyors és pontos tanulást. Ez számomra óriási siker.”
J. Marcell, gimnazista


"Itt jobban megtanultam, mint az iskolában.”
„Sokkal jobban haladtam az anyaggal.”

B. Dávid, általános iskolás


"Komoly tanulási nehézségeim voltak, a három akadály minden létező tünetét tapasztaltam már. Ám ezentúl képes leszek ezek okait felismerni, és azokat kezelni. A tanfolyam ideje alatt is volt módom otthon alkalmazni ezt a tudást, és valóban megnövekedett a tanulásom hatékonysága. A tanfolyamfelügyelő nagyon rendes és türelmes, még engem is kibírt. Itt megismerhettem egy merőben új, és a megszokottól eltérő tanulási módszert, aminek már az elsajátítása is élmény volt. Különben is szeretem az érdekes és szokatlan dolgokat. A tanfolyam rávilágít olyan problémákra és hibákra, amikről amúgy soha nem tudnánk, pedig fontosak.
Megemlíteném továbbá, hogy én azelőtt soha nem ültem le egy óránál tovább ugyanahhoz a dologhoz, de ez a foglalkozás bizonyította nekem, hogy lehet három órán át egy dologra koncentrálni.”
G. László


Tanulási
képességvizsgálat, Szaktanácsadás


Kérdőív - Segítse
kitöltésével munkánkat!

tovább
Főoldal A tanulás akadályai A Tanulási Technológia Szülőknek, tanároknak Tanfolyamok, korrepetálás, angol Forrás Tanulócsoport Elérhetőségek Oldaltérkép

Honlapkészítés